Wat kan jij doen als horecazaak?

Vanaf 18 oktober tot en met 11 november kunnen alle horecazaken Ik Kook Van Woede-soep op het menu zetten. Ze kunnen kiezen voor één soep of voor een wisselende dagsoep die ze omtoveren tot Ik Kook Van Woede-soep.

Deze soep kan het recept van het huis zijn, dat voor de gelegenheid de naam Ik Kook Van Woede-soep draagt. Of je kan het recept serveren dat tv-kok Jeroen Meus speciaal voor de gelegenheid bedacht. 

Horecazaken kunnen meedoen voor één week of voor de hele periode.

Voor de horeca-uitbater verandert er niets, hij/zij bepaalt zelf welke prijs gevraagd wordt voor de Ik Kook Van Woede-soep. Het niet verplicht om een bijdrage af te staan aan 11.11.11. Uiteraard kan de horecauitbater er toch voor kiezen om een bepaald bedrag aan 11.11.11 te schenken. Dan zorgt 11.11.11 zoals altijd voor een fiscaal attest vanaf €40.

Hun deelname aan de actie wordt visueel gemaakt met een deursticker, tafeldisplays en op de website. Registreer je actie (dit kan door de horeca-uitbater zelf of door een vrijwilliger).

Elke geregistreerde actie krijgt een basispakketje met materiaal, zoals een deursticker, tafeldisplays en wat affiches, toegestuurd. Zo weten je klanten of toevallige voorbijgangers meteen dat je Ik Kook Van Woede-soep aanbiedt. De tafeldisplays geven wat meer uitleg over de campagne, zodat jouw personeel die toelichting niet hoeft te geven.

Heb je nog vragen? In onze FAQ vind je allicht hét antwoord.

registreer jouw actie !
Campagne 2013 Steun 11.11.11 Zoek een soepactie

Blijf op de hoogte

inschrijven